Wij hebben u nodig!

Beste leden!

Enkele weken geleden hebben wij deze blog opgestart. Velen onder u zijn hier al een kijkje komen nemen, wat mij sterkt in het idee dat deze blog binnenkort op volle toeren zal draaien. Zoals elk initiatief moeten wij ook nu hard werken om dit nieuwe medium, dat vele mogelijkheden biedt op het vlak van communicatie en debat, van de grond te krijgen. En daarvoor heb ik u nodig. Dit initiatief staat of valt met uw bijdrage. Zonder onze leden bestaat het Vermeylenfonds niet.

Daarom wil ik u inspireren!

Op deze blog kan een uitgebreid forum ontstaan waar allerhande onderwerpen worden aangesneden, waar u uw ei kwijt kan over uw passies, waar we met elkaar kunnen praten, discussiëren, ideeën ontwikkelen. Daarnaast kunnen wij hier ook foto’s en verslagjes plaatsen van leden, speciale evenementen, en zelfs persoonlijke verhalen (die weliswaar openbaar mogen verschijnen). Hebt u een interessant boek gelezen, schrijf het op onze blog. Wil u iets kwijt over een mooi klassiek stuk, deel het met ons. Krijgt u het zuur aan de maag van onze politici en hun eindeloze geblaat, spuw uw gal over hen uit. Hebt u persoonlijk iets meegemaakt dat u graag wil vertellen, laat u niet tegenhouden. Wilt u met humor de wereld veroveren, kom dat bij ons doen. Alles kan, alles mag. Grenzeloos leven is leven in vrijheid. Angst, terughoudendheid, schaamte en Vlaamse bescheidenheid zijn de doodsteek voor het organische denken dat wij in het Vermeylenfonds stimuleren. En daar hebben wij u bij nodig! 

Ik besef dat actief participeren aan een blog voor veel mensen een drempel betekent. Die drempel wil ik graag wegnemen. Laat mij in eerste instantie beklemtonen dat elk thema, elke bedenking en elk verslag van een boeiende ontmoeting of ervaring de moeite waard is om hier te verschijnen. Vrees niet dat uw pen niet scherp genoeg is, dat uw woorden strijdvaardigheid missen. Het gaat er niet om of u kan schrijven, maar of u zich wilt uiten, ons deelachtig maken in iets, meewerkt aan deze boeiende onderneming. Bovendien is het niet moeilijk om op deze blog een tekst te posten. Indien u dat graag wilt doen, stuur ik u een korte uitleg door via mail zodat u exact weet hoe u daaraan kunt beginnen. U kunt er zelf foto’s bij plaatsen, u kunt commentaren of een aanvulling geven op andere teksten, u kunt meewerken aan de groei van dit nieuwe medium.

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen op onze blog, als blogger, als actief lid van dit initiatief.

Caroline De Neve (caroline@vermeylenfonds.be)

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s