Leerkrachten, stel zelf uw vraag aan Pascal Smet!

onderwijs

Op zaterdag 30 november om 10 uur organiseren kunstencentrum Vooruit, sp.a De Wolken en het Vermeylenfonds een groot onderwijsdebat in de theaterzaal van de Vooruit. (Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent).

Minister van Onderwijs Pascal Smet en Dirk Van Damme, directeur innovatie en onderwijs bij de OESO, gaan in debat met elkaar èn met een vertegenwoordiger van leerkrachten over de geplande hervorming van het secundair onderwijs.

Daarom zoeken we leerkrachten secundair onderwijs uit alle netten en richtingen (ASO, BSO, TSO en KSO) die een vraag willen stellen. We komen naar u toe, filmen uw vraag en monteren nadien alle vragen van alle leerkrachten in een filmpje. Tijdens het debat zullen we het filmpje afspelen en de  vragen laten beantwoorden door minister Smet. De filmpjes zullen vooraf tevens viraal verspreid worden via youtube en sociale media.

Hebt u een kritische doch pertinente en opbouwende vraag/bemerking voor de minister? Contacteer ons op 09/223 02 88 of mail fabjen@vermeylenfonds.be

Extra info op deze link (onderwijshervorming): Synthese met oorspronkelijke nota, het door de regering goedgekeurde masterplan en pijnpunten. Bij het gedeelte over het masterplan hoort nog de bronvermelding “De Morgen/Belga”.
Uitgebreide nota van Pascal Smet: http://www.ond.vlaanderen.be/nieuws/2010/bijlagen/20100913-hervorming-so.pdf

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Activiteit, Actueel, Debat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s