Verhalen voor het Sterven Gaan

verhalen voor het sterven gaan

Verhalen voor het sterven gaan
Samenstelling Marc Cosyns

We zijn als de dood voor de dood. We kunnen ons moeilijk verzoenen met het onvermijdelijke. Zoals elk serieus onderwerp, heeft ook de dood veel aspecten. Het is een onuitputtelijk onderwerp.

Marc Cosyns, huisarts, docent, opiniemaker en bevoorrecht deskundige inzake stervensbegeleiding, nodigde 50 auteurs uit om een verhaal of een gedicht te schrijven over onze eindigheid, onze sterfelijkheid. Een paar van de in de bundel aanwezige auteurs: Nic Balthazar, Jean Paul Van Bendegem, Diane Broeckhoven, Herwig Deweerdt, Guido Lauwaert, Griet Op de Beeck, Manu Keirse, Ilah, Wim Opbrouck, Pascale Platel, Annelies Verbeke, Stijn Vrancken, Joke Van Leeuwen, Paul Verhaeghe …

De 50 nieuwe, nooit eerder gepubliceerde verhalen werden gebundeld en uitgegeven door Uitgeverij Vrijdag. Het verzamelboek kreeg de titel: Verhalen voor het sterven gaan.

De nieuwe uitgave wordt volgende week donderdag (6/2) voorgesteld in De Minard in Gent. De belangstelling voor die boekvoorstelling is enorm, zo overrompelend dat de voorstelling binnen de kortste tijd uitverkocht raakte. Er is geen hoekje waar geen extra stoel zal staan. Maar vol is vol. Er kunnen dus geen reservaties meer worden aangenomen. Alle medewerkers en organisatoren betreuren dat heel erg. Maar, wie weet, misschien kunnen we de ontgoocheling van al wie er niet bij kan zijn toch wat verlichten.

Na de presentatie (6/2) is er nog een tweede gelegenheid om de auteur te ontmoeten, een boek aan te schaffen en het te laten signeren.

Marc Cosyns signeert
Verhalen voor het sterven gaan
op zaterdag 8 februari van 15u tot 17u in
Boekhandel Walry

We hopen u te mogen verwelkomen op deze bijzondere signeersessie.

 

Zwijnaardsesteenweg 6, 9000 Gent
09 / 222 91 67

boekhandel@walry.be
www.walry.beBoekhandel Walry op Facebook
Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Activiteit, Actueel, Ethiek, Humanisme, Literatuur, Vrijzinnigheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s