RepairCafé op Geefplein zoekt vrijwilligers!

logo_repaircafe_large

 

 

 

Doe mee in het Repair Café tijdens het eerste Gentse geefplein op zaterdag 28 juni van 11u tot 17u onder de Stadshal!

Het Repair Café tijdens het geefplein is een initiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien, dat reparatiekennis wil behouden en dat de sociale cohesie wil versterken. De initiatiefnemers, met name CDF vzw, EVA vzw, Freecycle Gent, ING vzw, KRASGent, Masereelfonds, OCMW Gent, SIVI vzw, Vermeylenfonds en Weggeefwinkel Rabot,  organiseren in kader van het geefplein een Repair Café op het Emile Braunplein (stadshal) te Gent. Iedereen kan hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met de aanwezige reparateurs, weer in orde te maken. Ons Repair Café heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers. Doe ook mee!

Heb jij bepaalde vaardigheden om tijdens het Repair Café mee te helpen als reparatiedeskundige? We zoeken vooral mensen die handig zijn met kleding/textiel, fietsen, elektrische apparaten en meubels/houten voorwerpen én die het leuk vinden om hun kennis te delen met andere mensen.

Daarnaast zoeken we mensen die bij het Repair Café de functie van gastvrouw/heer willen vervullen. Je heet de bezoekers welkom en fungeert als aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café.

Meer over de achtergrond en doelstellingen van het Repair Café en het Geefplein lees je op de FB-groep Stadshal wordt Geefplein. Interesse? Mail of bel naar Kelly van het Masereelfonds: 09/225 38 53 of 0473/ 31 36 95 of geefplein@gmail.com

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

2 Reacties op “RepairCafé op Geefplein zoekt vrijwilligers!

  1. Ik zag het initiatief op 1000 zonnen, en vind dit een heel goed en vooral nuttig idee , mag ik dan ook vragen om mij de volgende datum van het GEEFplein te Gent te laten weten op mijn E-mailadres: achieldigitall@skynet.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s